Objevte kouzlo podložek na jógu s motivy mandal

Jóga zdaleka není jen cvičení, při němž si člověk kancelářského typu protahuje své ztuhlé tělo. Jde o něco vznešenějšího – rituál, který nám pomáhá nalézt klid, poznat sebe sama a pocítit hlubokou sounáležitost se zbytkem vesmíru. A právě těmto cílům bychom měli jít naproti i při výběru pomůcek na jógu.

Předměty, které nás při józe či jiném druhu meditace obklopují, mají totiž nezanedbatelný vliv na naše vědomí. Spolurozhodují o tom, jestli se cvičení vydaří a my odejdeme z dnešní lekce plni energie, nadšení a harmonického porozumění.

Cvičení jógy vám může zpříjemnit i originální podložka.
Cvičení jógy vám může zpříjemnit i originální podložka.

Podložky na jógu s motivy mandal

V internetovém obchodě Hutermann.cz najdete unikátní edici podložek na jógu, které vám pomohou navodit tu pravou meditační atmosféru. Jedná se o pomůcky vyrobené výhradně z přírodních materiálů, které navíc vynikají i svým nevšedním vzhledem – jejich povrch zdobí motivy mandal.

Podložky na jógu s motivy mandal
Podložky na jógu s motivy mandal

A právě mandala je obrazcem, jenž k filozofii jógy zapadá takřka bezezbytku. Tento magický kruh je totiž ve většině světových kultur považován za symbol jednoty a rovnováhy. Odkazuje tedy k hodnotám, o něž jde v józe především.

Pozorování pravidelných obrazců mandaly navíc člověka nesmírně uklidňuje. Dokonalá harmonie výtvarného motivu zde zkrátka nezvratně přechází do lidského vědomí. Když tak spojíte blahodárné účinky jógy s magickou mocí mandaly, meditační efekt se může ještě umocnit.

Mandaly
Mandaly

Vyberte si mandalu pro svou duši

Podložky na jógu s motivy mandal nabízí Hutermann.cz ve dvou různých tvarech. Vybírat můžete z klasických obdélníkových podložek (183 × 68 cm), nebo si zvolit méně obvyklý tvar kruhu (průměr 70 nebo 140 cm). K dispozici jsou přitom podložky s mandalami široké škály barev a ornamentů. Nic proto neuspěchejte a nabídku si nejprve v klidu prohlédněte. Mandala zobrazená na vaší podložce na jógu by totiž měla souznít s vaším charakterem.

Mandalové podložky na jógu v kruhovém provedení
Mandalové podložky na jógu v kruhovém provedení

Podložky jsou vyrobeny z přírodní gumy, vespod jsou opatřeny protiskluzovou vrstvou a na povrchu pohodlným semišem. Jejich výhodou je pak i jejich snadná údržba – na šetrný program je můžete bez obav prát i v pračce.

Zmíněné podložky s mandalami navíc neobsahují žádná toxická lepidla, chemikálie či silikon. Jejich použití je tak opravdu šetrné.

Pořiďte si kompletní výbavu

Kromě podložek s mandalami najdete v e-shopu Hutermann.cz i klasické TPE podložky, válce na jógu (rollery) či pěnové bloky. Můžete si zde tedy pořídit kompletní výbavu, která vám cvičení jógy usnadní, zpříjemní i zkvalitní.

TPE podložky
TPE podložky

Jedna myšlenka na “Objevte kouzlo podložek na jógu s motivy mandal”

  1. Objednala jsem si podložku na jógu ( tu krásnou s mandalou mi to nenabídlo ) ,dále jsem si objednala dva bločky a roler … Dnes jsem si vše natěšená vyzvedla ! Proč jsem si nemohla vybrat barvu sama ??? Nelze. Podložka – růžová,jeden balíček oranžový, druhý fialový a roler tmavě fialový 🤔👎. Při cvičení si připadám jako v cirkusu – každý pes jiná ves. !!! Proč tam někdo nemyslí a neposílá vše v jedné barvě ,když si zákazník nemůže vybrat sám ??? Děkuji za odpověď Renka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *